Versterk jouw digitaal communicatieteam

Met Mediaforta People wil Mediaforta als gerenomeerd digitaal contentmarketing bedrijf haar digitale contentexeperts en –consultants ook aan jouw bedrijf ter beschikking stellen.

Zoek je ervaren krachten om je webredactie of online marketing voor een kortere of langere periode bij te staan? Onze specialisten zijn de ideale oplossing om drukke periodes te overbruggen of om een langdurig afwezige collega te vervangen.

De profielen van onze experts

Hoe werkt het?

Via onze uitgebreide databank van meer dan 3000 specialisten in meer dan 20 landen selecteren wij binnen enkele dagen geschikte en beschikbare kandidaten. Je betaalt een vaste uur- of dagprijs voor de geleverde prestaties, wij zorgen voor de rest!

Mediaforta People staat voor:

Toppers

We werken alleen met de beste specialisten die voldoen aan jouw criteria. Daarom stellen we alleen kandidaten voor die onze selectieprocedure succesvol doorstaan. Op die manier beschik je over de juiste persoon voor de job.

Verschillende talen

We werken samen met kandidaten in meer dan 20 landen en kunnen op die manier meer dan 15 talen aanbieden. Zij werken veelal vanuit thuis in plaats van op kantoor in België.

Garantie

Past de kandidaat niet in je team? Wij zoeken meteen een geschikte vervanger. Dat is onze kwaliteitsgarantie.

Onze missie:

Mediaforta People ondersteunt voor kortere of langere periodes webredacties- en online marketingteams. We plaatsen enkel de beste kandidaten die geselecteerd worden uit ons uitgebreid internationaal netwerk van communicatie- en contentspecialisten. We onderscheiden ons van traditionele detacheringsbureaus door ons te focussen op digitale contentspecialisten.

Ik zoek een contentspecialist

Specialisaties

Medical

Bouw

Toerisme

IT & Telecom

HR

Entertainment

Lifestyle

Finance

Voeding

Vind vandaag de geschikte collega

Neem contact op en probeer Mediaforta People

Neem contact op

Bel ons

We zijn er om jou te helpen. Bel ons gerust met je vragen.

Vraag testimonials op

Onze accountmanager zal je voorbeelden sturen van eerder werk voor onze klanten.

Probeer het uit

Waarom zou je ons niet gewoon uitproberen? We bieden 100% kwaliteitsgarantie. Ben je niet tevreden, dan krijg je je geld terug.

Lees hier onze whitepaper:

20 tips om uitstekende communicatiespecialisten te vinden

Mediaforta People blog